Természetes megoldások a mindennapokra
2015. március 24. írta: TothTimcsi

Természetes megoldások a mindennapokra

mannaszappan.hu
Ha fájdalomcsillapításról, netán lázcsillapításról van szó, én elsőként a kíméletesebb megoldásokat keresem: vannak olyan régi praktikák, melyeket szüleink korában még nagy előszeretettel használtak a háztartásokban. Érdemes feleleveníteni ezeket, biztosan Te is sokat ismersz.

Praktikák különféle fájdalmakra

Van olyan gyors és hatékony természetes és kíméletes megoldás, mintha bekapkodunk néhány erős bogyót? Tégy egy próbát, tapasztalatból mondom, hogy legalább olyan jól működnek ezek a régóta ismert praktikák, mint a laboratóriumokban kikevert szerek. Íme néhány gyakorlati tipp:

  • Ha görcsös hasi fájdalmaid vannak, egy meleg vízzel teli palack, egy pohár langyos, mézes víz csodálatos enyhülést hozhat.
  • Estére felduzzadt a lábfejed, elnehezültek a lábaid? Az amolyan 'szétterjedő jellegű' fájdalmakra jöhet a sós víz és a hideg borogatás vagy a váltófürdő.
  • Gyomorrontás jelei mutatkoznak? Készítsz egy adag főtt barna rizst, ízesítsd tengeri sóval, így gondoskodva a gyors és hatékony lúgosításról és a gyomor megnyugtatásáról.
  • Fejfájás tört rád? Szippants bele a fenséges levendula, rozmaring illóolajba, néhány percen belül jobban fogod magad érezni.
  • Eldugult az orrod? Nem kapsz levegőt? Az eukaliptusz és a citrom illóolaj nagy segítség lehet, szippants bele hosszan, hadd járja át az orrod. Főzz teát fazékban, (citromfű, kamilla, hársfa) és hajolj fölé inhalálni. 
  • Torokfájásra a méz mellett a sós vízzel történő gargarizálást ajánlom, ha még nem próbáltad volna, nagyon hatásos és gyors fertőtlenítő.

Nagyon nagy előrelépés a vegyszermentesség útján, amikor apróbb kényelmetlenségeket, fájdalmakat, rosszulléteket képesek vagyunk kordában tartani anélkül, hogy automatikusan gyógyszeres megoldásokat keresnénk. A tüneti kezelés mellett mindig fontos, hogy szakember segítségét is kérjük, és a végső soron a kiváltó okokra is fényt derítsünk.

http://mannaszappan.hu

******************************
2015 - A Jövő Legendáriuma - Ezoterikus és Üzleti Határidőnapló Megvásárolható itt - http://kerekegeszember.hu/naptar-rendeles/
***********************************

A bejegyzés trackback címe:

https://gyogykincs-tar.blog.hu/api/trackback/id/tr6713767890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása