Természetesen Tiszta
2013. március 28. írta: TothTimcsi

Természetesen Tiszta

Szívemnek kedves új lehetőségről számolhatok be, most neked kedves olvasó! Környezetbarát, és egészséges megoldás! Olvasd csak tovább!

Ne terhelje ruháinak mosásakor feleslegesen Ön és környezete egészségét! 

Próbálta már a mosószóda-mosószappan-perkarbonát mesterhármast?

Olcsóbb – Egészségesebb – Környezetkímélőbb – Hatékonyabb

Mennyivel olcsóbb?
Mosópor helyett mosószóda, mosószappan, perkarbonát használatával akár ezreket is spórolhat évente…
Ruháinak mosásakor 10-60 Ft megtakarítható mosásonként, mivel Öko-mosócsomagunk olcsóbb, mint a legtöbb mosópor. Ez évente ez akár ezres nagyságrendű spórolást is jelenthet egy átlagos háztartás számára.

Miért egészségesebb?
A mosószóda és mosószappan hagyományos, természetes alapanyagokból készül, így kevésbé irritálja a bőrt. Allergiásoknak, érzékeny bőrűeknek nagy segítség tud lenni, mivel az ő bőrük különösen veszélyeztetett.

Mitől környezetkímélőbb?
Öko-mosócsomagunk alapanyagai a természetben lebomlanak, így kevésbé terhelik a környezetet. Mosószappan és mosószóda használatával Ön is tehet a környezetéért, hogy még sokáig fennmaradjon folyóink élővilága…

Mitől hatékonyabb?
A folteltávolítás az Öko-mosócsomag igazi erőssége. Olyan foltokat is képes kivenni, amelyeket az olcsóbb mosóporok képtelenek. Ezen kívül nem hagy mosópor-szemcséket sem a ruhák között, tökéletesen eltűnik a szövetből az öblítés során – a foltokkal együtt.

Hogyan használhatom a mosógépemben?
Olvassa el tájékoztatónkat a következő oldalon!
http://termeszetesentiszta.hu/mososzoda-hasznalata/

A bejegyzés trackback címe:

https://gyogykincs-tar.blog.hu/api/trackback/id/tr3813768178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása